Om Living

Living Furniture – We just love living

Bergsgatan 25 • 211 54 Malmö • Telefon 040-23 68 30 • info@living.se

Kort historia

Living Furniture AB slog upp portarna till sin första butik 1997 i Malmö och har sedan dess inrett hem med design och kvalitet. Livings butik ligger på Bergsgatan 25 där ni finner över 1000 kvm inspiration. Sedan 2013 finns Living även på Mallorca med två inredningsbutiker i San Agustin samt Son Bugadelles.

Företaget har en AAA-rating samt blivit utsedd till ”Årets superföretag 2007” av Veckans Affärer. Våra ledord; design och kvalitet till rätt pris, har visat sig vara ett efterfrågat koncept. Så det kommer vi att fortsätta med.

Sortiment

Som fristående möbelbutik gör vi egna inköp runt om i världen för att kunna erbjuda våra kunder unika kvalitetsprodukter till bra priser. Vi har även egen design och tillverkning.

Hemkörning

Vi ombesörjer hemkörning till förmånliga priser. För längre transportsträckor har vi avtal med Schenker och Posten. Vi skickar varor till hela Sverige samt på export till hela Europa.

Avbetalning

Efter sedvanlig kreditprövning har du möjlighet att dela upp din betalning med 6, 12 eller 24 månaders räntefri avbetalning. Endast uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.

Öppet köp

Bytesrätt gäller vid överenskommelse samt under förutsättning att varan och originalemballaget är oskadat.